• 498 переглядів
Курячі рулетики в беконі в духовці

М'ясні, сирні, соковиті, красиві, для перекусу! Ці курячі рулетики в беконі в духовці готуються дуже просто і швидко та потребують мінімуму інгредієнтів. З них можна зробити ситну закуску для святкового столу - вони не тільки смачні, а й мають ефектний вигляд.
Рецепт на:
5 порцій
Час приготування
1 годину
Інгредієнти
Порцій:
5
Філе куряче 400 г
Бекон 100 г
Твердий сир 50 г
Олія 1 ст. л.
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Покрокове приготування
Крок 1
Як зробити рулетики з бекону в духовці? Підготуйте всі потрібні інгредієнти. У мене куряча грудка. Сир я вже натерла на крупній тертці. Сир можете взяти будь-який, на свій смак. М'ясо заздалегідь промийте й обсушіть.
Крок 3
Кожен шматочок курки відбийте з двох боків. Ширина шматочка дорівнюватиме довжині рулетика в підсумку. Відбивати можна спеціальним молоточком або тупим краєм важкого ножа. У другому випадку не перестарайтеся і не перерубайте м'ясо. Шматочки мають вийти в міру тонкими. Якщо м'ясо буде просвічувати, не страшно.
Крок 5
Кожен шматочок курки зверху присипте тертим сиром, вдавлюючи сир у м'ясо пальцями, щоб воно не звалювалося вбік.
Крок 7
Обмотайте кожен курячий рулетик тонкою скибочкою бекону. Можете для надійності скріпити їх зубочисткою, щоб у процесі подальшого приготування вони не розвернулися.
Сир можна не натирати на тертці, а нарізати маленькими кубиками або одним великим брусочком.