ГоловнаРецептиВипічка / Чізкейк сирний

Побалуйте себе та своїх рідних, друзів апетитним сирним чізкейком. Запасіться терпінням, адже десерт потрібно не тільки запекти, а ще й остудити перед подачею. Але його смак змусить вас забути про все! Подавайте чізкейк із гарячою кавою, чаєм, теплим молоком або прохолодним лимонадом.

Рецепт на:
6 порцій
Час приготування
3 години

Інгредієнти

Порцій:
6
Сир 400 г
Сметана (високої жирності) 200 г
Сіль 1 щепот.

Покрокове приготування

Крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Печиво бажано використовувати пісочне, шоколадне. Замість сметани допустимо купити вершки 30% жирності, але не фермерські, а магазинні.
Крок 2
Печиво розламайте на частини і подрібніть у чаші блендера або в щільному целофановому пакеті на крихту, пройшовшись по ньому качалкою.
Крок 3
Розтопіть вершкове масло, вмішайте його в пісочну крихту. Викладіть масу у форму для запікання і рівномірно розподіліть по ній, заходячи і на бортики. Це буде основа чізкейка.
Крок 4
Далі приготуйте начинку. Викладіть у чашу блендера сир і сметану (вершки), всипте цукор і вбийте курячі яйця. Можна всипати трохи ванільного цукру для аромату. Додайте сіль, вона підкреслить солодкість начинки.
Крок 5
Збийте все в однорідну масу за допомогою занурювального блендера.
Крок 6
Влийте приготовану начинку у форму і помістіть форму в духовку на середній рівень за температури 180 градусів.
Крок 7
Випікайте чізкейк приблизно 35-40 хвилин до рум'яності. Готовність десерту визначайте за щільністю начинки, вона не повинна бути рідкою. Потім витягніть пиріг із духовки і дайте йому охолонути у формі мінімум 2-3 години на холоді.
Крок 8
Після цього витягніть чізкейк із форми і дайте ще трохи охолонути. Під час охолодження начинка стане щільнішою.
Крок 9
Прикрасьте сирний чізкейк і подайте його до столу.
Автор рецепта:
Чізкейк сирний
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...