ГоловнаРецептиВипічка / Бананові панкейки

Апетитні та ситні, ідеально для сніданку! Бананові панкейки - це тонкі, пишні млинці родом з Америки, які чимось нагадують за смаком бісквіт. І тим не менш, вони трохи схожі на наші російські оладки, але дещо більші за розміром. Цю страву оцінить уся родина!

Рецепт на:
3 порції
Час приготування
15 хвилин

Інгредієнти

Порцій:
3

Покрокове приготування

Крок 1
Як зробити бананові панкейки на сковороді? Дуже просто! Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Візьміть глибоку чашу для замішування тіста, влийте в неї необхідну кількість молока. Додайте яйце. Яйце вимийте з содою перед використанням, оскільки на його поверхні можуть бути шкідливі бактерії.
Крок 2
Потім всипте в чашу цукор. Усе перемішайте вінчиком, щоб яйце добре розмішалося.
Крок 3
Банан очистіть від шкірки та поламайте на шматочки. Складіть шматочки в окрему тарілку. Розімніть банан виделкою і трохи полийте лимонним соком. Це необхідно для того, щоб банан не потемнів.
Крок 4
Потім додайте пом'ятий банан у молочну суміш. Перемішайте.
Крок 5
Борошно просійте через сито, це додасть готовим виробам легкості та всипте в чашу. Додайте соду та рослинну олію.
Крок 6
Усе добре перемішайте до однорідного стану.
Крок 7
Сковорідку розігрійте до гарячого стану, влийте трохи олії та в центр налийте трохи тіста. Готуйте його з одного боку на невеликому вогні до появи бульбашок. Олію для сковороди використовуйте тільки перед першим панкейком. Усі інші готуйте на сухій сковороді.
Крок 8
Потім переверніть і нехай готується з іншого боку.
Крок 9
Готові бананові панкейки на молоці складайте на окрему тарілку, щоб вони вистигали. Подавайте бананові панкейки з борошном із будь-якими топінгами, наприклад, сметаною, джемом, згущеним молоком або будь-яким сиропом. Приємного апетиту!

Панкейки зазвичай їдять на десерт як солодку страву. Але, за бажання, їх можна зробити і солоними. Оскільки панкейки досить сухі, то як добавки до них найчастіше подають щось рідке - сироп, згущене молоко.
Панкейки готуються на сухій сковороді. Єдине, що можна трохи змастити сковорідку олією перед початком їхнього приготування.
Приготувати їх можна на полуденок, як перекус, але найкраще, на мій погляд, це поснідати ними. Готуються вони досить швидко і просто і, тому, не займуть у вас багато часу. Подавати їх найкраще відразу після приготування. У теплому вигляді вони дуже смачні. Доповніть їх ароматним чаєм, соком чи компотом.

Автор рецепта:
Бананові панкейки
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...