ГоловнаРецептиВипічка / Панкейки на пишні молоці

Неймовірно ніжні та смачні - ідеальний сніданок! Панкейки на пишні молоці - це американські міні млинці. Під час подачі їх посипають ягодами. Нічого схожого на наші оладки тут немає, в цьому легко переконатись, якщо спекти.

Рецепт на:
3 порції
Час приготування
40 хвилин

Інгредієнти

Порцій:
3

Покрокове приготування

Крок 1
Як зробити пишні панкейки на молоці? Підготуйте інгредієнти. Молоко і яйце беріть свіжі, оливкова олія - ​​рафінована (олія екстра вірджин не підійде, тому що даватиме гіркоту). Оливкову олію можна замінити на будь-яку іншу рафіновану олію без вираженого смаку та запаху.
Крок 2
У глибокій мисці змішайте всі сухі інгредієнти - візьміть віночок і 30 секунд заважайте їх. Це потрібно для правильного та рівномірного розподілу всіх складових.
Крок 3
Додайте яйце, перемішайте міксером, потім молоко, знову перемішайте. Додайте 3 столові ложки оливкової олії і остаточно перемішайте всі хвилини дві.
Крок 4
У вас має вийти досить густе тісто (якщо перевернути ложку, воно швидше падатиме грудками, ніж стікати з неї). Насправді вже після першого разу Ви одразу знатимете правильну консистенцію тесту. При необхідності додайте трохи молока чи борошна. Пам'ятайте, що борошно може знадобитися менше або більше, докладніше про це можна почитати у статті, посилання на неї є наприкінці рецепту.
Крок 5
Розігрійте сковороду на середньому вогні без масла і ложкою викладайте майбутні млинці. Як правильно вибрати сковороду для смаження можна дізнатися зі статті про тонкощі вибору сковороди. Посилання є наприкінці рецепту.
Крок 6
Як зрозуміти, що час перевертати? Дочекайтеся появи бульбашок по всій поверхні млинця, а потім можна перевернути. Зазвичай на обсмажування йде по 2-3 хвилини з кожного боку.
Крок 7
Ось і все, викладайте готові панкейки на тарілку і додавайте варення/джеми/сиропи, ягоди, мед - все, що подобається.
Крок 8
Смачного!
І ось ще пара моментів: 1. Не потрібно гасити соду чи лимонну кислоту – це неправильний прийом перейшов до нас від бабусь. 2. Чим густіше тісто, тим менше розтікається млинець, а значить виходить пишніше і вище. 3. Якщо додати гелевий або порошковий фарбник - вийдуть кольорові панкейки, дітям сподобається. 4. Панкейки виходять зовсім не жирні, дуже пишні всередині та у закритому контейнері сміливо пролежать усю ніч. Ось, мабуть, і все. Смачного!
Автор рецепта:
Панкейки на пишні молоці
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...