ГоловнаРецептиВипічка / Манник без борошна на молоці в духовці класичний

Один із найпростіших у приготуванні домашніх пирогів! Манник без борошна на молоці в духовці класичний виходить розсипчастим, в міру солодким, без кислинки. Такий манник чудово підійде для сімейного чаювання! Подавайте його з варенням, згущеним молоком, джемом або просто так.

Рецепт на:
8 порцій
Час приготування
2 години

Інгредієнти

Порцій:
8

Покрокове приготування

Крок 1
Як спекти манник без борошна на молоці в духовці класичний? Підготуйте продукти для приготування манника. Масло вийміть із холодильника заздалегідь, щоб воно встигло стати м'яким.
Крок 2
Манку залийте молоком і залиште для набухання на годину.
Крок 3
Яйця розбийте в миску. Додайте цукор, сіль і м'яке вершкове масло.
Крок 4
Збийте все міксером до однорідної світлої маси.
Крок 5
Додайте в яєчну суміш набряклу манку та розпушувач. Добре перемішайте лопаткою.
Крок 6
Заздалегідь, хвилин за 10-20 увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. Підготуйте форму для випічки. Змастіть дно і бортики маленьким шматочком вершкового масла. Потім насипте зверху ложку манної крупи. Добре потрясіть форму, щоб манка прилипла до масла, надлишки струсіть.
Крок 7
Вилийте тісто для манника в підготовлену форму.
Крок 8
Запікайте манник у духовці за температури 180°С 50-60 хвилин до золотистої скоринки зверху. Готовий манник остудіть і вийміть із форми.
Автор рецепта:
Манник без борошна на молоці в духовці класичний
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...