ГоловнаРецептиВипічка / М'які віденські вафлі на молоці класичні

Прості та смачні, нашвидкуруч, дітям на сніданок! М'які віденські вафлі на молоці класичні готуються в електровафельниці дуже швидко з найпростіших інгредієнтів. Вашій дитині точно сподобається такий сніданок! Подавайте з будь-яким солодким соусом, сиропом або варенням.

Рецепт на:
4 порції
Час приготування
30 хвилин

Інгредієнти

Порцій:
4

Покрокове приготування

Крок 1
Як зробити класичні м'які віденські вафлі на молоці? Підготуйте для цього необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника і залиште при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким. Борошно просійте через сито, щоб воно наситилося киснем.
Крок 2
Для приготування тіста беріть глибоку чашу, щоб під час збивання не летіли бризки. У чаші з'єднайте м'яке вершкове масло та цукор. Змішайте. Для цього можна скористатися міксером.
Крок 3
Потім влийте в чашу молоко і додайте яйця. Вмішайте їх у тісто.
Крок 4
Поступово підсипайте борошно з содою та замішуйте тісто. Кількість борошна може відрізнятися від зазначеної в рецепті, тому не всипайте одразу все. У кількості борошна орієнтуйтеся за консистенцією готового тіста.
Крок 5
Тісто для вафель виходить досить густе.
Крок 6
Вафельницю увімкніть у розетку та розігрійте до гарячого стану. Викладіть ложкою тісто і накрийте кришкою. Готуйте вафлі 3-5 хвилин, залежно від потужності вашої вафельниці. Вафлі підрум'яняться і стануть апетитного золотистого кольору.
Крок 7
Готові віденські вафлі акуратно зніміть із вафельниці на тарілку й остудіть. Доповнити вафлі можна ягодами або згущеним молоком. Смачного частування!
Автор рецепта:
М'які віденські вафлі на молоці класичні
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...