• 163 переглядів
Як варити варено заморожені креветки

Ніжні, ароматні та корисні. Просто і нашвидкуруч. Креветки вирізняються високим вмістом білка, вітамінів і мікроелементів, і при цьому вони низькокалорійні. Варіть варено-заморожені креветки, дотримуючись деяких хитрощів, щоб вони вийшли не тільки корисними, а й смачними.
Рецепт на:
4 порції
Час приготування
10 хвилин
Інгредієнти
Порцій:
4
Покрокове приготування
Крок 1
Як варити варено-заморожені креветки? Підготуйте потрібні інгредієнти. Креветки мають бути приблизно одного розміру, цілими, крижана шуба має бути не товстою, інакше в процесі розморожування креветки сильно втратять у вазі. Зазвичай, у продажу креветки вже попередньо відварені, тому готуються вони досить швидко.
Крок 2
У каструлю відповідного розміру налийте воду та поставте на вогонь. На 1 кілограм креветок знадобиться щонайменше 2 літри води. Креветки промийте під теплою водою, так ви позбавитеся зайвого бруду, відламаних вусиків і лапок, а також від льоду.
Крок 3
Коли вода закипить, додайте у воду парасольку сушеного кропу. Замість парасольки можна взяти свіжий кріп, насіння або не використовувати його зовсім.
Крок 6
Коли вода зі спеціями закипить, відправте підготовлені креветки в каструлю і знову доведіть до кипіння.
Крок 7
Варіть креветки 2-3 хвилини. М'ясо ракоподібних дуже ніжне і, якщо його переварити, вийде жорсткуватим.