ГоловнаРецептиДесерти / Сирний пудинг у духовці

Майже як запіканка у дитячому садку! Це дуже смачно! Сирний пудинг у духовці готується настільки просто, що з рецептом впорається навіть новачок. Страва підходить для сніданків, дітям вона дуже подобається. Особливо якщо подавати його із солодкими соусами, ягодами, сиропом.

Рецепт на:
3 порції
Час приготування
1 годину 10 хвилин

Інгредієнти

Порцій:
3
Сир 300 г
Розпушувач тіста (щіпка) 1 ч. л.
Сіль (щіпка) за смаком
Вершкове масло (Кількість масла вказано приблизно, для змащування форми) 20 г

Покрокове приготування

Крок 1
Як зробити сирний пудинг у духовці? Відміряйте потрібні інгредієнти. Сир беріть не надто сухий, але й не вологий. Жирність його значення немає, впливає лише загальну калорійність. Борошно - пшеничне, вищого гатунку. Сире куряче яйце добре вимийте і обережно обітріть паперовими серветками.
Крок 2
Яйце розділіть на жовток та білок в окремі миски.
Крок 3
У чашу для збивання викладіть сир, жовток, цукор та ванільний цукор.
Крок 4
Збийте все міксером до однорідності.
Крок 5
Пшеничне борошно просійте з розпушувачем через дрібне сито для насичення її киснем.
Крок 6
Частками додайте борошно у сирну масу, щоразу збиваючи його міксером. Намагайтеся робити це так, щоб мука не розліталася в різні боки. Краще спочатку змішуйте суміш ложкою, а вже потім збивайте.
Крок 7
Збийте білок у міцну піну на високих обертах. Легше збити білок, якщо він попередньо охолоджений.
Крок 8
Акуратно, у кілька прийомів, підмішайте збитий білок у масу сиру.
Крок 9
Викладіть тісто в змащену маслом форму для запікання і розрівняйте. Випікайте пудинг при 180 С близько 45 хвилин. Точний час та температуру визначайте за своєю духовкою. Готовий пудинг остудіть, вийміть із форми і перекладіть на блюдо. Зверху полийте сиром м'ятним і прикрасьте листочками м'яти. Сироп можна використовувати будь-який до смаку. Потім наріжте пудинг на порційні шматочки. Смачного!
Автор рецепта:
Сирний пудинг у духовці
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...