• 260 переглядів
Сирний пудинг у духовці

Майже як запіканка у дитячому садку! Це дуже смачно! Сирний пудинг у духовці готується настільки просто, що з рецептом впорається навіть новачок. Страва підходить для сніданків, дітям вона дуже подобається. Особливо якщо подавати його із солодкими соусами, ягодами, сиропом.
Рецепт на:
3 порції
Час приготування
1 годину 10 хвилин
Інгредієнти
Порцій:
3
Покрокове приготування
Крок 1
Як зробити сирний пудинг у духовці? Відміряйте потрібні інгредієнти. Сир беріть не надто сухий, але й не вологий. Жирність його значення немає, впливає лише загальну калорійність. Борошно - пшеничне, вищого гатунку. Сире куряче яйце добре вимийте і обережно обітріть паперовими серветками.
Крок 6
Частками додайте борошно у сирну масу, щоразу збиваючи його міксером. Намагайтеся робити це так, щоб мука не розліталася в різні боки. Краще спочатку змішуйте суміш ложкою, а вже потім збивайте.
Крок 7
Збийте білок у міцну піну на високих обертах. Легше збити білок, якщо він попередньо охолоджений.
Крок 9
Викладіть тісто в змащену маслом форму для запікання і розрівняйте. Випікайте пудинг при 180 С близько 45 хвилин. Точний час та температуру визначайте за своєю духовкою. Готовий пудинг остудіть, вийміть із форми і перекладіть на блюдо. Зверху полийте сиром м'ятним і прикрасьте листочками м'яти. Сироп можна використовувати будь-який до смаку. Потім наріжте пудинг на порційні шматочки. Смачного!