Смажені курячі крильця на сковороді

Пряні, рум'яні, такі смачні, що неможливо зупинитись! Смажені курячі крильця на сковороді – швидкий та бюджетний рецепт, від якого не відмовляться ні дорослі, ні діти. М'ясо у крилець м'яке та ніжне, а після довгого маринування просто тане в роті. Існує безліч видів маринаду, найпоширеніший - соєвий соус, олія та мед або цукор. У цьому маринаді крильця набувають пікантної насолоди. Готувати страву можна і згори на плиті, і в духовці. Гарнір особливо не потрібний, а ось соус подати треба обов'язково.
Інгредієнти
Покрокове приготування
Крильця для цієї страви найкраще брати свіжі, не заморожені. Деякі відрізають верхню частину крила, там майже немає м'яса, але ми любимо нею похрумтіти, тому я залишила. У маринад можна додати тертий імбир і гострий перець, тоді смак у страви буде трохи азіатським. Існує безліч рецептів маринадів для курки. Смачно змішатиме майонез і кетчуп, можна зробити сметано-чесночний, я робила крильця в йогурті. Крім смаження їх можна запікати у духовці та готувати на мангалі. Є навіть рецепти для мікрохвильової печі. Дуже смачні будуть крильця, обсмажені в клярі або панірувальних сухарях, щоправда, і калорійність страви тоді значно збільшиться. Як гарнір найкраще підійдуть овочі і якийсь соус. Можна кетчуп, можна сметанний чи йогуртово-гірчичний. І обов'язково їсти їх руками!