ГоловнаРецептиДругі гарячі страви / Філе минтая в клярі на сковороді

Неймовірно м'яке і ніжне, так і тане в тру! Філе минтая в клярі на сковороді завжди виходить соковитим і дуже смачним. Від нього не відмовляться ні дорослі, ні діти. Подати його можна з будь-яким гарніром, але найкраще з картоплею.

Рецепт на:
4 порції
Час приготування
40 хвилин

Інгредієнти

Порцій:
4

Покрокове приготування

Крок 1
Як зробити філе минтая в клярі на сковороді? Підготуйте зазначені інгредієнти. Для приготування риби в клярі краще брати відразу філе. Якщо ж риба не філірована, то її можна обробити самостійно. Зі спецій я беру чорний мелений перець, можна взяти й інші спеції.
Крок 2
Філе минтая зазвичай продається швидкозаморожене. Для приготування його слід попередньо розморозити. Повністю розморожене філе промийте, дайте стекти зайвій рідині. Поріжте рибу на зручні порційні шматочки - розмір за особистим вибором, але занадто великими їх робити не варто.
Крок 3
У глибокий посуд розбийте сирі яйця, додайте сіль і чорний мелений перець, перемішайте виделкою або вінчиком.
Крок 5
Додайте борошно і замісіть тісто. Тісто на кляр має бути схожим на густу сметану, тому, щоб домогтися потрібної густини, борошно в тісто додавайте частинами, можливо, вам знадобиться борошна менше або більше, ніж зазначено.
Крок 6
Виделкою беріть шматочки підготовленої риби, опускайте в кляр, щоб він повністю покрив рибу з усіх боків.
Крок 7
Сковороду розігрійте з рослинною олією і викладіть на неї рибу в клярі. Смажте на середньому вогні без кришки. Спочатку обсмажте з одного боку до рум'яного кольору, потім акуратно переверніть і обсмажте з іншого боку. Готову рибу викладайте на тарілку з паперовими рушниками, щоб увібралися залишки олії. Обсмажте так усю рибу.
Крок 8
Готовий смачний минтай у клярі можна подавати як у гарячому, так і в теплому вигляді. На гарнір можете запропонувати картопляне пюре, рис, салати зі свіжих овочів.
Автор рецепта:
Філе минтая в клярі на сковороді
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...