ГоловнаРецептиДругі гарячі страви / Гуляш із яловичини з підливою класичний на сковороді

Ніжне м'ясо, що ідеально поєднується з будь-яким гарніром! Класичний гуляш із яловичини з підливою на сковороді - найкраще, що можна зробити з м'ясної м'якоті. М'ясо буквально розпадається на волокна, даруючи надзвичайне багатство смаку. А користь яловичини порівняно з іншими видами м'яса складно переоцінити.

Рецепт на:
6 порцій
Час приготування
2 години

Інгредієнти

Порцій:
6

Покрокове приготування

Крок 1
Як зробити гуляш із яловичини з підливою класичний на сковороді? Підготуйте інгредієнти. Для гуляшу з яловичини з підливою нам знадобиться: м'якоть яловичини, цибулина, томатна паста або томатний соус (за бажанням), вода, борошно, лавровий лист, чорний мелений перець, сіль.
Крок 2
Яловичину вимийте, обсушіть паперовими рушниками та наріжте середніми кубиками.
Крок 3
Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками.
Крок 4
У глибокій сковорідці розігрійте рослинну олію. Помішуючи, обсмажте м'ясо на сильному вогні до появи золотистої скоринки.
Крок 5
Викладіть у сковороду до м'яса нарізану цибулю. Смажте разом, помішуючи, близько 5 хвилин на середньому вогні.
Крок 6
М'ясо з цибулею посипте борошном, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте. Смажте ще близько 3 хвилин.
Крок 7
Додайте до м'яса томатний соус. Усе швидко перемішайте.
Крок 8
Влийте в сковороду воду. Її може бути більше або менше зазначеної в рецепті кількості. Головне, щоб вона практично повністю покривала м'ясо. Усе ретельно перемішайте. Додайте лавровий лист.
Крок 9
Тушкуйте гуляш на повільному вогні під кришкою близько 1,5 години.

Взагалі гуляш - це перша страва, яка прийшла до нас з угорської кухні. Вона являє собою наваристий ситний суп із великою кількістю м'яса та овочами.

Однак у нас вона зазнала змін і ми, коли чуємо слово "гуляш", уявляємо саме ось таке спочатку смажене, а потім тушковане м'ясо з підливою. У нас це вважається другою стравою.

Її зазвичай подають із відвареним рисом, картопляним пюре або макаронами. Це найпоширеніші та найсмачніші гарніри.

Замість яловичини можна використовувати м'якоть свинини. У такому разі тушкувати м'ясо потрібно менше - 1 години буде цілком собі достатньо.

Автор рецепта:
Гуляш із яловичини з підливою класичний на сковороді
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...