ГоловнаРецептиДругі гарячі страви / Свиняча рулька у фользі запечена в духовці

Ароматна, ніжна, соковита, пікантна, приголомшливо смачна! Свиняча рулька у фользі, запечена в духовці, стане прикрасою будь-якого столу. Подавайте її зі свіжими овочами, зеленню або овочевим салатом. Також будуть доречні будь-які соуси до м'яса. Таку рульку цілком можна зробити і на мангалі.

Рецепт на:
6 порцій
Час приготування
3 години

Інгредієнти

Порцій:
6

Покрокове приготування

Крок 1
Як запекти свинячу рульку у фользі в духовці? Підготуйте необхідні продукти. Рульку беріть не дуже великого розміру, приблизно близько 1 кг, інакше знадобиться дуже багато часу для її запікання. Соєвий соус використовуйте натурального бродіння. Гірчиця може бути абсолютно будь-яка, а свіжий часник замінюємо часниковим порошком. Заздалегідь увімкніть духовку на 180 градусів.
Крок 2
У соєвому соусі розчиніть гірчицю, добре розмішайте, щоб не було грудочок. Маринад для рульки готовий.
Крок 3
Рульку помийте, обсушіть. Гострим ножем зробіть кілька глибоких надрізів у шкірці. Ця процедура допоможе запобігти стягуванню шкіри.
Крок 4
Часник почистіть і наріжте пластинками.
Крок 5
У прорізи вставте пластинки часнику.
Крок 6
Солити рульку не рекомендую, соєвий соус і так досить солоний. Рясно змастіть рульку маринадом з усіх боків, - це можна зробити в окремому посуді або одразу в жароміцній формі для запікання, попередньо застеливши її великим шматком фольги. Залиште маринуватися хвилин на 20-30.
Крок 7
Покладіть зверху лаврові листочки. Ви також можете додати і свої улюблені приправи та спеції, а також перець горошком або часточку лимона.
Крок 8
Щільно загорніть фольгу. Зробіть у ній кілька проколів зубочисткою, щоб виходила пара.
Крок 9
Запікайте рульку вагою 1 кг близько 1,5 годин за 180 градусів. Рульку більшої ваги, відповідно, запікайте довше. Для отримання рум'яної скоринки розгорніть фольгу приблизно хвилин за 20 до закінчення запікання. Подавайте відразу, поки рулька гаряча. Приємного апетиту!

Таку рульку цілком можна готувати як у звичайній духовці, так і на мангалі.
М'ясо зрізається з кісточки легко, тому що рулька виходить найніжніша.
Подавайте таку страву гарячою зі свіжими овочами, зеленню або овочевим салатом.
Доречними також будуть подані соуси до м'яса!

Автор рецепта:
Свиняча рулька у фользі запечена в духовці
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...