• 3 927 переглядів
Свиняча рулька у фользі запечена в духовці

Ароматна, ніжна, соковита, пікантна, приголомшливо смачна! Свиняча рулька у фользі, запечена в духовці, стане прикрасою будь-якого столу. Подавайте її зі свіжими овочами, зеленню або овочевим салатом. Також будуть доречні будь-які соуси до м'яса. Таку рульку цілком можна зробити і на мангалі.
Рецепт на:
6 порцій
Час приготування
3 години
Інгредієнти
Порцій:
6
Покрокове приготування
Крок 1
Як запекти свинячу рульку у фользі в духовці? Підготуйте необхідні продукти. Рульку беріть не дуже великого розміру, приблизно близько 1 кг, інакше знадобиться дуже багато часу для її запікання. Соєвий соус використовуйте натурального бродіння. Гірчиця може бути абсолютно будь-яка, а свіжий часник замінюємо часниковим порошком. Заздалегідь увімкніть духовку на 180 градусів.
Крок 2
У соєвому соусі розчиніть гірчицю, добре розмішайте, щоб не було грудочок. Маринад для рульки готовий.
Крок 3
Рульку помийте, обсушіть. Гострим ножем зробіть кілька глибоких надрізів у шкірці. Ця процедура допоможе запобігти стягуванню шкіри.
Крок 6
Солити рульку не рекомендую, соєвий соус і так досить солоний. Рясно змастіть рульку маринадом з усіх боків, - це можна зробити в окремому посуді або одразу в жароміцній формі для запікання, попередньо застеливши її великим шматком фольги. Залиште маринуватися хвилин на 20-30.
Крок 7
Покладіть зверху лаврові листочки. Ви також можете додати і свої улюблені приправи та спеції, а також перець горошком або часточку лимона.
Таку рульку цілком можна готувати як у звичайній духовці, так і на мангалі.
М'ясо зрізається з кісточки легко, тому що рулька виходить найніжніша.
Подавайте таку страву гарячою зі свіжими овочами, зеленню або овочевим салатом.
Доречними також будуть подані соуси до м'яса!