ГоловнаРецептиДругі гарячі страви / Соковиті відбивні зі свинини на сковороді ніжні м'які

Чудово смачні та рум'яні, на обід або вечерю! Соковиті відбивні зі свинини на сковороді ніжні м'які нікого не залишать байдужими. Подати їх можна як у будній день, так і прикрасити ними будь-який святковий стіл. Також вони будуть ідеальні для романтичної вечері!

Рецепт на:
5 порцій
Час приготування
1 годину 15 хвилин

Інгредієнти

Порцій:
5
Молоко 200 мл
Сіль 0.5 ч. л.
Цукор 1 ч. л.
Олія 5 ст. л.
Зелень за смаком

Покрокове приготування

Крок 1
Як посмажити соковиті відбивні зі свинини на сковороді ніжні м'які? Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яку частину туші краще для цього використовувати? Ідеально підійде корейка, вона не надто жирна і не містить прожилок.
Крок 2
Шматок свинини вимийте під проточною водою, обсушіть серветками і наріжте порційними шматочками завтовшки близько одного сантиметра.
Крок 3
Шматочок корейки накрийте целофановим мішечком і відбийте з обох боків. Для чого рекомендується накривати м'ясо плівкою? Це робиться для того, щоб не було бризок під час відбивання і ваша кухня залишилася максимально чистою після цієї процедури.
Крок 4
Зробіть аналогічно з усіма шматочками.
Крок 5
У невеликій ємності змішайте сіль і цукор. У рецепті я використовувала адигейську сіль, вона містить трохи сухих спецій, що, безсумнівно, покращує смак готового м'яса. За бажання можете додати свої улюблені спеції.
Крок 6
Кожен шматочок корейки змастіть сумішшю солі та цукру з двох боків.
Крок 7
Перекладіть м'ясо в глибоку чашу або миску.
Крок 8
Залийте молоком. Молоко можете брати з будь-яким відсотком жирності, це не має особливого значення.
Крок 9
Злегка помніть м'ясо руками і залиште в молоці приблизно на годину. Кілька разів за цей час шматочки потрібно буде перемішати. Відбивні вберуть у себе молоко, що зробить їх дуже ніжними.
Крок 10
Яйце ретельно помийте в проточній воді з содою, оскільки на його поверхні можуть бути шкідливі бактерії. Вбийте його в глибоку тарілку і збовтайте виделкою. Додайте дрібку солі та мелений перець (від себе я насипала трохи сухої приправи для м'яса). Ще раз усе перемішайте.
Крок 11
Занурте корейку в яйце з двох боків.
Крок 12
Потім обваляйте в борошні.
Крок 13
У сковороді розігрійте рослинну олію. Відправте відбивні обсмажуватися на середньому вогні спочатку з одного боку (трьох-чотирьох хвилин буде достатньо).
Крок 14
Потім з іншого боку до готовності (так само приблизно на 3 хвилини).
Крок 15
Готові відбивні викладіть на тарілку. За бажання можете посипати подрібненою зеленню.
Крок 16
Подавайте смачні ніжні відбивні зі свинини гарячими. Приємного апетиту!

Подайте відбивні зі свіжими овочами або салатом, запропонуйте до них соління та різні соуси.
М'ясо чудово поєднується з товченою картоплею, відвареними рисом, гречкою або макаронами.
Ситна та проста в приготуванні страва потішить вашу родину та близьких!

Автор рецепта:
Соковиті відбивні зі свинини на сковороді ніжні м'які
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...