Печінка свиняча на сковорідці смажена з цибулею соковита та м'яка

Смачна, ніжна, ароматна та поживна - на обід чи вечерю! Свиняча печінка на пательні смажена з цибулею виходить соковитою і м'якою, головне не перетримати її, інакше вона вийде сухою. Готується дуже швидко і зможе стати чудовим доповненням до будь-якого гарніру, особливо до картопляного пюре. Спробуйте і ви!
Інгредієнти
Покрокове приготування
Свиняча печінка смачна і корисна в будь-якому вигляді - хоч у смаженому, хоч у тушкованому. Її вживання підвищує гемоглобін і забезпечує організм корисними мікроелементами. Крім цього, в ній величезна кількість вітамінів-В,А,C,Е,Н і PP. Засвоюється організмом вона дуже легко.
Найголовніше вибрати свіжий правильний продукт. Хороша печінка має гладку і глянсову поверхню і запах схожий на запах м'яса.
Багатьох рекомендують перед приготуванням потримати печінку в молоці. Зайвим це не буде. Молоко просочить печінку, завдяки чому вона стане ніжнішою.
Сварена печінка завжди виходить дуже смачна й ароматна. Для того, щоб отримати ніжніший смак, можна додати трохи сметани або вершків.
Також готову печінку можна використовувати як один з інгредієнтів для приготування салатів. Вона дуже добре в них поєднується.
За бажанням можна додати у страву часник, помідори та зелень.