ГоловнаРецептиДругі гарячі страви / Кабачки з фаршем на сковороді

Нашвидкуруч, із простих продуктів, дуже просто і легко! Кабачки з фаршем на сковороді ви приготуєте за 20 хвилин. Це ідеальна швидка гаряча закуска, яку можна готувати, коли гості на порозі. До того ж подавати їх можна різними способами: самі по собі, з гарнірами, овочами, свіжою зеленню.

Рецепт на:
2 порції
Час приготування
30 хвилин

Інгредієнти

Порцій:
2

Покрокове приготування

Крок 1
Як зробити кабачки з м'ясним фаршем на сковороді? Насамперед підготуйте всі необхідні продукти. Фарш можна взяти будь-який: курячий, яловичий, свинячий або змішаний. Краще взяти м'ясо і приготувати фарш самим, але можна використовувати готовий покупний. Цибулину візьміть невелику, середнього розміру, а кількість часнику відрегулюйте на свій смак або зовсім виключіть його зі списку продуктів.
Крок 2
Цибулю та часник очистіть від шкірки й обполосніть у холодній воді. Нашаткуйте цибулю максимально дрібно, а часник маленькими кубиками, або пропустіть через часникодавку.
Крок 3
Додайте цибулю з часником до фаршу, посоліть і поперчіть за смаком. На цьому етапі допустимо додати так само улюблені сухі приправи, такі як сухий базилік, орегано або суміш ароматних сушених трав. Ретельно вимісіть фарш і залиште на 5-10 хвилин настоятися.
Крок 4
Кабачок помийте та обсушіть паперовими серветками, щоб позбутися надлишків вологи. Наріжте овоч кружальцями завширшки приблизно 1-1,5 сантиметра.
Крок 5
Виріжте в кожному кружечку кабачка серединку. Зробити це можна за допомогою спеціальної формочки, маленької чарки або ножем. Я скористалася чаркою, так отвори вийшли ідеально рівні і зробити їх виявилося набагато простіше і швидше, ніж звичайним ножем. Злегка посоліть кружечки.
Крок 6
Фарш ще раз добре перемішайте. Наповніть кожен кабачок фаршем. Не набивайте занадто щільно, щоб начинка не була опуклою, інакше в процесі обсмажування вона від'єднається від кабачка, а зовнішній вигляд страви буде не настільки апетитним.
Крок 7
Обваляйте кожен начинений кружечок у борошні з усіх боків.
Крок 8
У сковороді з товстим дном розігрійте олію. Про те, як підібрати ідеальну сковорідку, а також як правильно вибрати рослинну олію, читайте в окремих статтях, посилання наприкінці рецепта. Викладіть фаршировані кружальця та обсмажте їх на помірному вогні приблизно 3х-4х хвилин до рум'янцю. Орієнтуйтеся за своєю плитою.
Крок 9
Переверніть кабачки і доведіть до готовності, обсмажуючи ще три-чотири хвилини. Викладіть готові кружечки на паперові серветки, щоб позбутися зайвої олії.
Крок 10
Готово, подавайте, поки не охололи.
Крок 11
Якщо у вас молоді кабачки без насіння і з щільною серцевиною, то вирізані залишки кружечків так само можна посипати трохи сіллю і обсмажити.

Така страва дуже гарно поєднується зі свіжими овочами чи салатами. Запропонуйте до фаршированих кабачків улюблені соуси та молоду зелень.

Автор рецепта:
Кабачки з фаршем на сковороді
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...