• 221 переглядів
Свинина з ананасом і сиром у духовці запечена

Смачно швидко і просто на кожен день і свято! М'ясо свинина з ананасами запікається в духовці з сиром. Вона виходить дуже соковитою і ніжною, з яскраво вираженим фруктовим присмаком. Пропорції ідеальні, страва підходить для подачі на святковий стіл.
Рецепт на:
5 порцій
Час приготування
1 годину 10 хвилин
Інгредієнти
Порцій:
5
Покрокове приготування
Крок 1
Як запекти м'ясо свинину з ананасом і сиром у духовці? Відміряйте потрібні інгредієнти. У мене свинячі шніцелі, ви можете взяти будь-яку іншу частину туші, аби вона була без кісток. Ананаси я взяла з консервів, 5 штук, за кількістю шніцелів - по одному кухлю.
Крок 2
Овочі добре вимийте, обсушіть. Наріжте кільцями помідори та ріпчасту цибулю. Щоб не сльозилися очі, змочуйте ніж водою з-під крана. З помідорів я шкірку не знімала, ви можете це зробити, якщо вам не подобається бачити її у страві.
Крок 3
Шніцелі відбийте з двох боків. Якщо по краях м'ясних шматочків у вас проходить жилка, розріжте її в кількох місцях ножем. Інакше м'ясо почне згортатися в трубочку і стискатися в процесі запікання.
Якщо у вас немає готових шніцелів, можете купити шматочок карбонату і нарізати його порційними скибочками завширшки не менше 5 мм. Червону цибулю можна замінити звичайною ріпчастою.