ГоловнаРецептиДругі гарячі страви / Філе тріски, запечене в духовці у фользі

Найпростіший спосіб приготування смачного філе тріски! Як запекти соковиту тріску у фользі, щоб вона не була сухою? Легко! Достатньо скористатися цим рецептом. Ви здивуєтеся, наскільки все просто. Страва підходить для швидкої вечері нашвидкуруч.

Рецепт на:
2 порції
Час приготування
30 хвилин

Інгредієнти

Порцій:
2
Петрушка (нарізана зелень петрушки) 1 ст. л.
Сіль за смаком
Перець за смаком

Покрокове приготування

Крок 1
Як запекти філе тріски у фользі? Для початку добре помийте рибу та обсушіть її. Якщо необхідно, заздалегідь розморозьте її в мікрохвильовці, на нижній полиці холодильника або за кімнатної температури. Філе тріски обробіть на порційні шматки. Фольгу наріжте на квадрати, підігніть краї та викладіть на них рибу. Помийте петрушку, обсушіть її.
Крок 2
Окремо в мисці розтопіть вершкове масло. Я це роблю в мікрохвильовці, але можна й на плиті. Додайте в розтоплене масло лимонний сік, подрібнену зелень петрушки. Додайте також сіль і перець за смаком. Перемішайте.
Крок 3
Поверх філе тріски рівномірно розподіліть підготовлену масляну суміш із зеленню. Слідкуйте, щоб вона не витекла за краї фольги.
Крок 4
Зверху викладіть нарізану кільцями ріпчасту цибулю. Краї фольги підверніть до середини, не закриваючи рибу до кінця. Поставте в попередньо розігріту до 180 гр. духовку на 20-25 хвилин. Враховуйте особливості своєї духовки, коли будете запікати рибу.
Крок 5
Подавайте запечену в духовці тріску прямо у фользі. Приємного апетиту!

Всім відомо, що риба корисна і обов'язково має бути включена в повсякденне меню. Тріска універсальна, має приємний смак і текстуру. А приготована за таким простим рецептом стане ще й частим гостем на Вашому столі.

Автор рецепта:
Філе тріски, запечене в духовці у фользі
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...