ГоловнаРецептиКонсервація / Мариновані печериці

Приготування займе всього 20 хвилин, і смачна закуска готова!

Рецепт на:
5 порцій
Час приготування
30 хвилин

Інгредієнти

Порцій:
5
Печериці (дрібні) 1 кг
Вода 250 мл
Оцет 60 мл
Сіль 1 ст. л.
Цукор 1 ст. л.
Кінза (горошком) 1 ч. л.
Гірчиця (горошком) 1 ч. л.
Гвоздика (4 бутони) 4 шт
Перець горошком (гострий) 5 шт
Часник 3 зуб.

Покрокове приготування

Крок 1
Як зробити мариновані печериці? Підготуйте інгредієнти за списком. Гриби краще брати дрібні, якщо раптом такі не знайшли, то залежно від розміру розріжте гриби на 2 або 4 частини.
Крок 2
Печериці викладіть у каструлю, влийте воду, додайте сіль, цукор і спеції. Часник очистіть і наріжте смужками.
Крок 3
Доведіть до кипіння, додайте 9% оцет і нарізаний часник.
Крок 4
Варіть на невеликому вогні близько 10-15 хвилин.
Крок 5
Перекладіть грибочки разом із маринадом у банку (чисту і пропарену), залиште до повного охолодження. Приберіть у холодильник і залиште там на ніч, ну або хоча б на кілька годин. І все, грибочки готові!
Крок 6
Готові грибочки заправте цибулькою і подаємо до столу! Приємного апетиту!
Автор рецепта:
Мариновані печериці
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...