• 299 переглядів
Салат із копченою грудкою та корейською морквою

Гармонія смаку і кольору - зроби собі яскраве свято! Салат із копченою курячою грудкою і корейською морквою полюбився мені за те, що готується швидко і просто, а має ефектний вигляд. Повсякденний варіант можна приготувати ще швидше, просто перемішавши інгредієнти. Копчену курку легко замінити вареною.
Рецепт на:
3 порції
Час приготування
40 хвилин
Інгредієнти
Порцій:
3
Курка копчена 200 г
Кукурудза консервована 200 г
Яйце куряче 3 шт
Морква по-корейськи 150 г
Твердий сир 50 г
Майонез 70 г
Покрокове приготування
Крок 1
Як зробити салат із копченою курячою грудкою та корейською морквою? Підготуйте для цього необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відваріть у киплячій воді протягом 7-9 хвилин. Потім гарячу воду з них злийте й остудіть яйця в холодній воді. Баночку з кукурудзою відкрийте та злийте з неї рідину.
Крок 3
Салат будемо викладати шарами в кільце. Викладіть нарізану копчену курку першим шаром і трохи притисніть, щоб шар був щільнішим. Змастіть курочку невеликою кількістю майонезу.
Крок 6
Третім шаром викладіть сир, натертий на середній або дрібній тертці. Його так само промажте майонезом.
Крок 7
Відварені яйця очистіть від шкаралупи, натріть на тертці й викладіть у кільце поверх сирного шару. І ще трохи майонезу.