ГоловнаРецептиСалати / Салат із червоною квасолею консервованою та куркою

Яскравий і ароматний, з багатим складом! Салат із червоною консервованою квасолею і куркою простий, але має барвистий вигляд. За складом він припаде до смаку і чоловікам, і жінкам. Його можна приготувати на вечерю, подавати гостям. Усі інгредієнти доступні та бюджетні.

Рецепт на:
3 порції
Час приготування
15 хвилин

Інгредієнти

Порцій:
3
Для заправки
Олія 2 ст. л.
Гірчиця 1 ч. л.
Сіль 0.25 ч. л.

Покрокове приготування

Крок 1
Як зробити салат із червоної квасолі? Підготуйте інгредієнти. Курячу грудку можна відварити заздалегідь або використати від раніше приготованої страви з курки. Квасоля та кукурудза консервовані. Перець болгарський один великий або два маленьких. Цибуля салатна червона. Для заправки салату можна використовувати рекомендовану заправку або просто оливкову олію. Сіль візьміть за смаком, також можна додати чорний мелений перець.
Крок 2
Візьміть глибокий посуд для салату - миску, салатник. Охолоджену курячу грудку без кістки поріжте маленькими кубиками і викладіть у салатник.
Крок 3
Банку з консервованою червоною квасолею обережно відкрийте, злийте рідину, а квасолю промийте холодною водою. Викладіть у салатник потрібну кількість квасолі. Для салату також можна взяти відварну червону квасолю.
Крок 4
Банку з консервованою кукурудзою обережно відкрийте, злийте рідину. Додайте в салатник потрібну кількість кукурудзи.
Крок 5
Червоний болгарський перець помийте, зріжте плодоніжку і звільніть його від насіння. Промийте перець холодною водою всередині та зовні. Струсіть плоди від зайвої рідини та наріжте перець невеликими кубиками. Додайте нарізаний перець у салат.
Крок 6
Салатну цибулю очистіть від лушпиння та поріжте маленькими кубиками. Додайте її в салат.
Крок 7
Свіжу зелень петрушки промийте проточною холодною водою та обсушіть. Наріжте дрібно зелень і додайте в салат. Також за смаком можете додати або кріп, або кінзу, або суміш свіжої зелені.
Крок 8
Для заправки салату в мисці змішайте рослинну олію (я взяла виноградну), яблучний оцет і готову гірчицю. Сіль і чорний мелений перець можна додати в заправку, а можна додати безпосередньо до самого салату. Заправте салат підготовленою заправкою і перемішайте. Спробуйте ще раз на сіль і за необхідності підсоліть.
Крок 9
Готовий салат можна подавати одразу по його приготуванню, але більш насичений смак буде в салату, якщо він трохи постоїть у холодильнику перед подачею на стіл. Салат можна запропонувати як самостійну страву, а можна урізноманітнити ним стіл зі стравами з картоплі.
Автор рецепта:
Салат із червоною квасолею консервованою та куркою
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...