• 597 переглядів
Шоколадний брауні в мікрохвильовці в кухлі за 5 хвилин

Найшвидший, з мінімуму продуктів, нашвидкуруч! Шоколадний брауні в мікрохвильовці готується в кухлі за 5 хвилин. За цей час ви і замішаєте тісто, і спечете його. Брауні виходить дуже схожим на традиційний, вологість м'якушки можна регулювати часом випічки.
Рецепт на:
1 порцію
Час приготування
5 хвилин
Інгредієнти
Порцій:
1
Шоколад чорний 50 г
Цукор 2 ст. л.
Вершкове масло 1 ст. л.
Яйце куряче 1 шт
Борошно пшеничне 2 ст. л.
Покрокове приготування
Крок 1
Як зробити шоколадний брауні в мікрохвильовці в кухлі за 5 хвилин? Підготуйте продукти. Шоколад візьміть якісний, натуральний, підійде як молочний, так і темний або гіркий. Від вибору залежатиме насиченість десерту. У мене темний. Це ж стосується і масла, воно має бути насамперед смачним, без рослинних жирів у складі.
Крок 2
Візьміть мисочку або контейнер, які можна ставити в мікрохвильовку. Покладіть туди шоколад, поламаний на шматочки, всипте цукор. Його кількість регулюйте за своїм смаком і гіркотою шоколаду. Додайте масло.
Крок 3
Поставте миску з продуктами в мікрохвильовку на максимальну потужність на 30-45 секунд. Масло має розтанути. Дивіться за своєю мікрохвильовкою, час може відрізнятися залежно від особливостей приладу.
Крок 6
Всипте борошно, вмішайте його вінчиком. Борошна може піти трохи більше або менше зазначеного в рецепті, дивіться за консистенцією тіста. Воно має стати як густа сметана. Я додала ще пів ложки.
Крок 7
Візьміть кухоль, який можна використовувати в мікрохвильовці. Вилийте в нього тісто. Залиште зверху трохи місця - брауні під час випікання виросте. У мене кухоль об'ємом 250 мл.
Крок 8
Готуйте брауні в мікрохвильовці на максимальній потужності від 1 до 3 хвилин. Почніть з 1 хвилини, потім додавайте час, залежно від готовності брауні. Чіпайте його зверху - поверхня стане твердою. Але не перетримайте - брауні всередині має залишитися ледь вологим. Точний час залежить від особливостей роботи Вашої мікрохвильовки та розміру обраної чашки.