ГоловнаРецептиВипічкаПечиво домашнє / Печиво з сиру трикутники з цукром у духовці

Сирне, смачне, м'яке та повітряне, до чаю! Печиво Трикутники із цукром із сиру запікається у духовці. Самі печінки зовні покриті цукровою скоринкою, а всередині ніжні! Рецепт перевірений та досить простий у приготуванні! Спробуйте!

Рецепт на:
4 порції
Час приготування
40 хвилин

Інгредієнти

Порцій:
4

Покрокове приготування

Крок 1
Як зробити печиво трикутники? Підготуйте для цього усі необхідні інгредієнти. Вершкове масло має бути м'яким. Про це потрібно подбати заздалегідь. Витягніть масло з холодильника і дайте йому полежати за кімнатної температури. Сир для приготування печива беріть м'яку та вологу. Як вибрати сир, ви дізнаєтеся прочитавши статтю на цю тему. Посилання наприкінці цього рецепту.
Крок 2
Для приготування сирного тіста змішайте м'яке вершкове масло з 1-2 столовими ложками цукру і додайте сир. Розітріть все один з одним.
Крок 3
Додайте в тісто дрібку соди. Усі тонкощі використання соди у випічці ви дізнаєтесь прочитавши окрему статтю, посилання наприкінці рецепту.
Крок 4
Поступово підсипайте борошно і замішуйте тісто. Попередньо борошно просійте через сито. Це наситить її киснем і готові вироби будуть пишніше і ніжніше. Борошна може знадобитися трохи менше чи більше. Орієнтуйтесь на консистенцію тесту. Про властивості борошна читайте у статті наприкінці рецепту.
Крок 5
Готове тісто вийде м'яке, пластичне і не липне до рук.
Крок 6
Розкотіть тісто в тонкий пласт, завтовшки 2-3 мм і вирізайте з нього кружки. До речі, це чудовий рецепт, щоб розважити дітей. Вони дуже люблять допомагати на кухні.
Крок 7
У невелику тарілку насипте цукор і обваляйте вирізані кружальця тіста.
Крок 8
Потім складіть кожен кружечок навпіл і ще раз навпіл. Деко для випічки застелите кулінарним папером і викладіть на нього печінки, що виходять, і трохи притисніть кожну з них, щоб при випіканні вони не розкривалися. Поставте в духовку, наперед розігріту до 180 градусів, на 15-20 хвилин. Час і температура укази приблизно, орієнтуйтеся в духовці. Про роботу різних духовок читайте наприкінці рецепту на засланні.
Крок 9
Готове цукрове печиво стане апетитним золотистим кольором. Вийміть лист з духовки, а печиво остудіть.
Крок 10
Смачне сирне печиво готове! Подайте його до чаю чи кави. Приємного частування!
Автор рецепта:
Печиво з сиру трикутники з цукром у духовці
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Поки що цю тему ніхто не прокоментував...