Грінки з батона на сковороді з яйцем і молоком

Ароматні, смачні, сподобаються всім без винятку! Грінки з батона на пательні з молоком і яйцем виручать, коли треба швидко приготувати що-небудь до чаю або зробити сніданок нашвидкуруч. А можна зробити справжній десерт, прикрасивши ягодами, вершками, полив медом або карамельним соусом.
Інгредієнти
Покрокове приготування
Такі грінки можна приготувати дуже швидко, так би мовити, нашвидкуруч.
Якщо у вас часто залишається батон, то його з легкістю можна утилізувати, приготувавши такі смачні грінки. З обвітреного батона вони виходять навіть кращими, ніж зі свіжого.
Дехто додає цукор прямо в молочну суміш, але я так робити не люблю, бо цукор у холодному молоці погано розмішується і потім більша його частина залишається на дні чаші і грінки виходять мало солодкі. Зате зверху їх можна посипати цукром у великій кількості.
До таких грінок можна подати на додаток джем, мед або варення.
Якщо вам не до смаку варіант із додаванням цукру, то можна їх приготувати і в солоному варіанті. Для цього в молочну суміш додайте трохи солі.
З приготуванням цих грінок не виникне жодних складнощів навіть у кулінара-початківця або підлітка.
Готуйте із задоволенням! Дуже смачно!